26 maj

Kom precis hem från Andreas. Ska till Näset snart och grilla med lite pojkar. =) . Bingolotto imorgon, vill så gärna vinna några miljoner! Är lite förkyld, hoppas att det går över snart nu - innan sommarvärmen kommer igång. Är sjukt seg idag.24 maj

Sitter hemma hos Christian nu. Vi har bakat kladdkaka precis. =) . Christian försöker ansluta mobiltelefonen till datorn, för att fixa över lite bilder - men det går inte så bra. Mobilen är för gammal. =P .
Jacob ska komma bort snart och äta kladdkaka med oss. Christian vill titta på Simpsons nu.

23 maj

Sitter hemma hos Caroline Rydén Lindström nu. Hon är lite halvtjurig; det finns ingen kanal sex hemma hos henne - så det blir ingen Champions League ikväll. ;P . Jag är superglad, det visade sig att arbetet som jag kände mig jättestressad för inte ska lämnas in imorgon, utan på tisdag. =) . Superskönt, eftersom jag knappt börjat än. ^^,
Ska upp tidigt till skolan imorgon, måste göra klart företagsekonomiarbetet med Jenny. Får fixa redovisningen i engelska också, vill så gärna få MVG i engelska B. Senaste nationella blev dock inte så lyckat.

Har så mycket kul framför mig nu. =) . Ska grilla med Christian imorgon och på lördag. Sedan ska jag på Pirates snart också, och så är det en massa härliga människor som ska ta studenten. Mycket  god mat. (A) . Snart är det sommar också, det ska bli en underbar sommar. Lysekil på midsommar + en vecka frammåt med massa härliga tjejer. Ska resa också. =) .

Jag har kommit fram till att en av människorna i hela världen som gör mig gladast är Shire från MTV. Så jag sade det till min Peter, som fixade en intervju där jag får ställa mina frågor via honom. =) . Han ska få ta en massa härliga kort också. Där han ger sitt superunderbarglada leende. Älskar det leendet.
http://vimmel.jumperrecords.se

kärlek


CAROLINES FAVORITLÅT

Torkel i knipa - Fuck off and die!
Fuck off and die - du är för ful för mig,
och din morsa går för en hundring!
Du sa det rakt i mitt face.
Vad vill du ha?
Baby, jag står här som en nörd i ett moln av förundring.
För jag vill va i ditt space.

21 maj

Vart ett tag sen jag skrev nu. Har haft mycket att göra, och inte orkat det senaste.
Vart i Stockholm i helgen, hälsade på Peter och Linda och följde med honom backstage på NRJ in the park. Mims, Danny, Erik Segerstedt, Sunblock, Vincent (skakade hand med honom :D ) m.fl. var där. Hälsade på kusin Mia också. Hon är i sjunde månaden nu, och ska få tvillingar. Jättehärligt att träffa henne igen, länge sedan sist. Annars har jag mest vart med Andreas sedan valborg - mysigt. =) .
Så härligt att skolan är slut snart, har så sjukt mycket att göra bara. Ska skriva uppsats i bild, företagsekonomi, engelska, svenska och historia. Har bara börjat med bilden än så länge. =/ .
Snart är det sommar. =)

2 maj

Skola idag. Börjar tre, slutar halv fem. Hoppas att min mobil har kommit idag, har beställt en rosa samsung -mobil med lucka. =) . Är så trött på att min Nokia hänger sig hela tiden, och saknar luckan.
I förrgår var det valborg. Mysigt, träffade många nya människor och många personer som jag inte sett på länge. Såg bland annat Emil igen, det var länge sedan.
Igår spelade jag, Kristina, Daniel och Christian neger och president hemma hos Christian. Kristina gjorde avokadoknäckesmörgåsar. Daniel blev neger hela tiden. Såg på kocken också. Grymt bra film.
Börjar skolan snart. Ska kolla mobilen sedan, och träffa Andreas.


Rihanna ft. Jay-Z - Umbrella
When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more then ever
know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella