28 januari

Vaknade vid halv tre av att mamma kom in i mitt hus och vill lämna en CD -spelare. Kände mig lite dålig, så ringde Mia och sade att jag inte orkade ta en fika idag. Färgade håret, egentligen skulle det ha blivit ljusare, men det blev samma färg. Utväxten försvann dock. =) .

Var på tjejmiddag hos Christina igår med två flickor från klassen. Jättemysigt, vi hade bakat kladdkaka. Blev rätt sent, kom hem vid halv tre någon gång.Christina, Jenny, Anna

27 januari

Lördag idag. Ska snart iväg till Christina Dolff och börja fixa för tjejmiddagen ikväll. Pastasallad och kladdkaka med mig, Jenny, Anna och Christina. Igår var en ganska tråkig dag. Gick upp tidigt för att jobba. Var tvungen att åka in till skolan och göra en redovisning i spanskan också. Åkte in till stan på kvällen och fikade med Dolff. Skulle egentligen gått på bio med, men alla hade redan börjat när vi kom dit. =/ .
Blir nog mysigt ikväll.


Snart är det sommar.

21 januari, middag hos Magnus


Kom hem vid halv tolv i morse ungefär. Hade bestämt att träffa Kristina Westerberg idag. Gick hem till henne vid 3 -tiden. Hennes pojkvän, Christian Lantz, var också där.
Lite senare åkte vi tre hem till Magnus, och tittade på "cable guy". Sedan lagade vi mat; pasta med feta -ost, pesto, tomater och kyckling. Hur gott som helst. =) . Såg på "Basic instinct" efteråt också. Den var jättebra.
Fick reda på att Christina Dolff mår jättedåligt fortfarande. Penicillinet fungerar inte.
=/.
Snart är det sommar.Magnus, Kristina och Christian

20 januari, bio

Imorse snöade det. När man äntligen känner att vintern är över, och hoppas att våren ska komma så börjar det snöa. Tog det lugnt hela morgonen, gick upp vid ungefär halv ett.

Vid halv fem åkte jag in till stan, för att fika med Linnéa. En timma senare kom Kristian.
Vi gick på bio vid halv sju; "The host". En av de sämsta filmer jag sett. En kinesfilm som handlade om ett sjömonster. Ska iväg igen, och träffa Andreas nu.


Snart är det sommar.

18 januari, Peter =)

Pratar med min stockholms -Peter i telefon nu. Han har bihåleinflammation och är hemma och sjuk.
Till helgen ska jag träffa Linnéa och Kristian på bio. Christina är också sjuk.
igår  var en ganska slapp dag. Orkade inte gå till skolan, men var tvungen att gå på öppet hus. Träffade Andreas en stund också.
Ledig imorgon, men ska jobba på morgonen, vid 1 - tiden.
Imorgon är det fredag, och snart är det sommar .=) .


Peter Sundevall 12 år (2002/2003) på kollo. =) .

Jason Mraz - Geek in the pink

17 januari

Första inlägget.
Vaknade för ungefär en timma sedan. Börjar klockan tre, och ska stå på öppet hus ikväll till nio. Christina är sjuk, så kanske får stå där själv med ettorna. Det regnar ute, och är lika kallt och blåsigt som vanligt. Skulle egentligen ha lunchat med Björn idag, men orkade inte gå upp i tid.
Allting känns så meningslöst just nu, ingenting förändras. Allting bara går runt runt, och man fortsätter i samma fotspår som man befann sig i för ett år sedan.


Snart är det i alla fall sommar.