20 juni

Min namnsdag idag. =) . Fick två biljetter till Lars Winnerbäcks konsert i Oktober (Lisebergshallen), två biobiljetter och ett presentkort på orientalisk massage. Har varit och tittat på stan med Caroline tidigare under förmiddagen. Hittade en jättefin blåochvitprickig klänning från Gant på Design only som jag vill ha till midsommar. Köpte ett par Gant-shorts också. Mjukis. =) . Ikväll ska jag fika med flickorna ur klassen; Jenny, Anna och Christina. Härligt att träffa dom igen.
Ska träffa Andreas senare under kvällen också - efter fikan, och så ska Caroline sova hos mig i natt. Ska jobba imorgon med henne. Tidigt.
Fick reda på att jag ska ha semesterersättning den här månaden också. Jätteskönt eftersom jag inte har arbetat mer än en timma. En tusenlapp iallafall.
Ska äta lunch med familjen snart. Sedan titta lite mer på stan. Underbart med sommarlov.

11 juni

Imorgon börjar sommarlovet på riktigt. Riktig avslultning med saft och bullar, och sedan middag på kvällen med några flickor ur klassen.
Igår grillades det vid Delsjön. Vi var väl kanske 15 personer eller något; volleyboll, bad och kött. Mysigt.
Dagen innan var jag och Christina Dolff ute på stan och tog ett glas vin. Först såg vi locken vid cheers - och sedan Jimi och Rikard vid Järntorget. Kommer kännas alldeles för sorgligt att Jimi ska sluta, den bästa av alla. Vi gick i alla fall till Inferno, jag och Christina. Kändes väldigt konstigt att efter skoltid vara på Sjölins skolmatsal. Bättre inrett nu än förra året i alla fall.
Nu ska jag till stan

7 juni

Sitter hemma hos Betapet-Andreas i Torslanda. Han och Kristina följer Caroline till busshållplatsen - sen ska betapetandreas' kompisar komma och underhålla oss alla. Nu kommer dom.

2 juni

Hemma hos Kristina Westerberg med Caroline. Lite seg kväll att se fram emot; skulle egentligen hem till min gamla lärarvikarie Christian Schmidt igen - men han åkte tydligen in på sjukhus, stackarn. =/ . Får bli nästa helg iallafall. =) . Jaha, så egentligen vart det då meningen att vi skulle dra till en fest i Örgryte, men det blev lite strul av olika skäl - och även grillkvällen som Caroline planerat åt oss blev inställd. =/ . En aning segt.
Nu blir det nog i alla fall så att jag och Jenny går ut till någon kvarterskrog och tar något glas vin. Kan nog bli väldigt mysigt. =) .
Imorgon ska jag antingen träffa Tim eller Christian. Måndag LInnéa och Andreas, tisdag är det student för både GTI och IT - gymnasiet. Blir i alla fall två studentmiddagar. Sedan tar Linnéa på fredag med. Mycket trevlig vecka.

31 maj

Är hemma hos Andreas nu, han installerar min TV. Axel tog studenten igår, mysigt att vara i Näset igen. =) . Alla tar verkligen studenten nu, längtar till om ett år. Långt kvar.
Imorgon ska jag och LInnéa laga mat och mysa. Länge sedan vi sågs sist nu, så det blir skoj. På lördag ska jag, Caroline, Ioana, Jenny och några tjejer till hem till vår gamla lärarvikare från nian och festa lite grand. Kan nog blir kul.